ART Team

ART TEAM

ART Team

Meet het ART Team

Bij Antwerp Rehab & Training geloven we sterk in de kracht van het team. Onze professionals brengen een schat aan kennis, ervaring en passie voor gezondheid en welzijn met zich mee. Gedreven door een gemeenschappelijke missie streven we ernaar om elk individu de best mogelijke zorg en begeleiding te bieden. Maak kennis met de mensen achter ART, toegewijd aan het helpen van anderen om hun gezondheids- en fysieke doelen te bereiken.

Team Antwerp Rehab Training Johan De Coninck

Johan De Coninck

Zaakvoerder – Trainer – Lifestyle

The leader of the pack, founder & owner van Antwerp Rehab & Training. Johan brengt een ongeëvenaarde passie en expertise in de wereld van training en KPNI. Met zijn scherp oog voor innovatie blijven onze diensten zich ontwikkelen.
Team Antwerp rehab training Ansje Coart

Ansje Coart

Trainer – Lifestyle

Deze physical- en lifestyle coach met een passie voor gezondheid, mindset en performance werkt integraal naar jouw persoonlijke doel toe. Haar kennis van krachttraining, intermittent living en human design deelt ze graag met onze cliënten. No nonsense en met een groot hart haalt ze het beste in jou boven.

Team Antwerp Rehab Training Marlies Huysentruyt

Marlies Huysentruyt

Food

Onze orthomoleculair kPNI therapeut met een passie voor sporten en bewegen. Veel liefde voor healthy food en de healthy vibe! De kennis van gezonde voeding en toffe gerechten deelt ze graag met onze cliënten. Als gediplomeerde KPNI Belgium therapeut beschikt ze over de nodige theoretische achtergrond om jou te adviseren over gezonde eetpatronen en het verliezen van gewicht zonder dieet. GEEN DIEET, WEL EEN NIEUWE LEVENSSTIJL!

Team ART Floris Denijs Bik

Floris Denijs Bik

Kinesitherapie

Een flexibele enthousiast die houdt van een lach en een zwans. Geboeid door bewegingsefficiëntie, houdt hij zich naast kiné ook bezig met de begeleiding van de Vlaamse en Belgische spelers in de baseballwereld. Hij kent z’n vak en gebruikt hier graag zijn gekende humor.

Team ART Yves Poesmans

Yves Poesmans

Kinesitherapie

Ontmoet Yves Poesmans, jouw dynamische kinesist gespecialiseerd in sport en postoperatieve revalidatie. Yves helpt je met zowel oefentherapie, manuele therapie en ook voor dry needling kan je bij hem terecht. Yves combineert zijn expertise met een altijd enthousiaste en goedlachse houding, dat zorgt voor niet alleen efficiënte maar ook aangename kiné sessies. Deze kiné expert bij de Belgische baseball jeugd is zelf ook een gepassioneerde baseball speler. Met Yves is ook trotse reservist bij de defensie.
Team ART Robbe Wollaert

Robbe Wollaert

Kinesitherapie

Robbe is deze zomer gestart als kinesitherapeut in het team van ART. Hij is een enthousiaste optimist die jou op een actieve manier helpt bij de revalidatie. In zijn vrije tijd is Robbe graag bezig met sport. Hij houdt van lopen, skiën, tennissen en voetballen. Samen met zijn oud-scoutsvrienden heeft hij ook een voetbalploegje. Samen met zijn collega Robyn verzorgt Robbe als kinesist ook de voetbalploeg Racing Mechelen.

Team Art Robyn Steyaert

Robyn Steyaert

Kinesitherapie

Bij Robyn kan je voor verschillende revalidaties terecht. Met haar eeuwige optimisme begeleidt ze jou graag tot een goed herstel. Vooral in de voetbalwereld is ze al enkele jaren actief en heeft ze al verschillende teams begeleid. Momenteel is ze met haar collega Robbe actief bij de eerste ploeg van Racing Mechelen. Ondertussen schoolt ze zich nog bij in de 5-jarige osteopathie opleiding en kan je ook terecht bij haar voor dry needling.

Team ART Jeroen Verbraeken

Jeroen Verbraeken

Trainer

Deze enthousiaste en gedreven jongeman focust zich vooral op functioneel en sportgericht trainen. Naast zijn werk is Jeroen ook surfcoach en speler bij een basketbalclub. Naast een uur trainen kan je bij Jeroen ook terecht voor een bokstraining op maat. Of wil je liever wat ontspannen, boek dan een cupping massage in en kom volledig tot rust.

Team ART Charlotte De Vooght

Charlotte De Vooght

Trainer

Deze gepassioneerde personal trainer, afgestudeerd als kinesitherapeut, staat klaar om jou te begeleiden op jouw fitnessreis. Charlotte is in staat om mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus te helpen hun doelen te bereiken. Wil jij kracht opbouwen, flexibiliteit verbeteren, of gewoon een gezondere levensstijl nastreven, deze persoonlijke trainingen zijn afgestemd op jouw behoeften en ambities. Met haar passie voor golf en met haar training bij TPI (Titleist Performance Institute) is ze perfect uitgerust om jouw golfspel naar nieuwe hoogten te tillen. Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, Charlotte staat klaar om je te begeleiden met op maat gemaakte trainingen voor alle leeftijden en niveaus.