Inspanningstest Antwerpen

RECOVERY

Inspanningstesten Antwerpen

recovery cuppingtherapie

Inspanningstest Antwerpen

Cuppingtherapie

Bij cupping worden glazen of plastic cups op de huid geplaatst en vacuüm gezogen, waardoor de huid en het spierweefsel omhoog worden getrokken. Dit creëert een soort van ‘reverse massage’.

Cupping wordt doorgaans als ontspannend ervaren en geeft pijnverlichting, een verbeterde doorbloeding en zorgt voor een betere ontgifting.

Vraag meer info

recovery cuppingtherapie

Recoveryboots

Recoveryboots zijn bekend als compressietherapie. Deze apparaten maken gebruik van dynamische luchtcompressie om druk uit te oefenen op de ledematen om de doorbloeding te stimuleren en afvalstoffen uit het lichaam te helpen verwijderen.

Na het gebruik van de recoveryboots zien we een versneld herstel, vermiondering van spierpijn, een verbterede bloedcirculatie en daardoor ontstekingremmend.

Vraag meer info

Kinesitherapie antwerpen

recovery recoveryboots
recovery infraroodtherapie

Inspanningstest Antwerpen

Infraroodtherapie

Hiervoor gebruiken we een infraroodtunnel, een innovatief wellnessapparaat dat gebruikmaakt van infraroodstraling om het lichaam te verwarmen en verschillende gezondheidsvoordelen te bieden.

Deze therapie geeft zowel een ontspannende als een therapeutische ervaring. Infrarood staat bekend om zijn pijnverlichtend en ontgiftend effect. Alsook zien we een verbeterde huidconditie.

Vraag meer info

recovery infraroodtherapie