Lifestyle Fitness Antwerpen

LIFESTYLE

Lifestyle Fitness Antwerpen

rehab training kinesist

Lifestyle Fitness Antwerpen

Herstel jouw energie met intermittent living

Een formule die je lichaam op verschillende manieren uitdaagt. Via innovatieve en lichaamseigen interventies wordt flexibiliteit in het hele lichaam opgezocht om zo een veerkrachtiger en stressbestendiger systeem te bekomen. Deze succesvolle en wetenschappelijk ondersteunde werkwijze streeft er naar de energie en controle in jouw lichaam weer terug te vinden.

Waarom?

De routines die in het dagelijks leven alomtegenwoordig huishouden, creëren (onbewust) een fragiel lichaam. Een lichaam dat afhankelijk is van herhaling, zonder daarbij de mogelijkheid te hebben om zich flexibel op te stellen. Intermittent living vindt, via persoonlijke begeleiding en oprechte connectie, energie om het leiden van je leven weer in eigen handen te nemen. Vind je volledige potentieel en zet stappen in de richting die voor jou belangrijk is.

Vraag meer info

Ontdek de Kracht van KPNI

De klinische psycho-neuro-immunologie is een groeiende, wetenschappelijk onderbouwde stroming die zoekt naar de oorzaak van schijnbaar onoplosbare klachten. Een ‘vergeten’ gebeurtenis of belasting (virale infectie, trauma, aanhoudende stress…) kan het lichaam continu onder druk zetten, waardoor herstel niet meer mogelijk wordt.

Op basis van gerichte vragen en oefeningen (bioritme, ademhaling, voeding, beweging, sociale context) kan er worden achterhaald welke strategie het genezingsproces weer kan initiëren. Klachten die baat kunnen hebben bij dergelijke aanpak zijn bijvoorbeeld slaapproblemen, migraine, vermoeidheid, diabetes type 2, gevoelige darmen …

De oorzaak zit ergens in het lichaam, ver in het verleden of juist wat dichterbij, de oplossing ook!

Vraag meer info

Lifestyle Fitness Antwerpen

antwerp rehab training marlies
Lifestyle Fitness in antwerpen

Kinesitherapie antwerpen

Persoonlijk Voedingsadvies voor Optimaal Welzijn

Als foodcoach help ik je de gezonde eetgewoontes eigen te maken. Niet enkel met het doel om af te vallen, maar vooral om je energiepeil hoog te houden en je gezondheid een boost te geven.

Jouw voedingsschema op maat! Een week voor de intake zal je alle gewoontes moeten bijhouden: “Wanneer eet je wat?”, “Wanneer sta je op?”, “Wanneer doe je aan beweging?”… Met deze informatie en de bodyscan die zal worden uitgevoerd wordt een schema opgesteld. Hierbij wordt gericht voedingsadvies gegeven, zodat jij je 100% kan vinden in de aanpassingen die worden voorgesteld.

Er wordt gezocht naar pure en natuurlijke alternatieven die met persoonlijke recepten worden toegelicht. Zo heb jij de tips, tricks & tools in handen om de verandering te initiëren waar je naar zoekt. De opvolging wordt bepaald via jouw noden, zodat we via de juiste intensiteit de optimale resultaten bekomen.

Vraag meer info