• art-team-2020-aangepast2

    Team

    Het team van ART. Professionals met een (h)ART voor sport en beweging “We create movement”

Dynamiek in sportkinesitherapie en personal training (Antwerpen)

Bij ART maakt u kennis met een divers team van specialisten. Een dynamische groep, waarin elke professional zijn eigen unieke aanpak en expertise heeft. Zo kunnen we u meteen koppelen aan een trainer of therapeut die perfect bij uw doelen of situatie past.

Met andere woorden: het team van ART garandeert u sessies in personal training of sportkinesitherapie die u op het lijf geschreven zijn.

Drive, ervaring en team spirit

Het team van ART is een fijne mix van dynamische jonge specialisten en ervaren pro’s die u enthousiast ondersteunen. De grootste gemeenschappelijke deler in onze groep? Dat is een levendige passie voor sportkinesitherapie, personal training, gezondheid én – uiteraard – ons eigen, specifieke vakgebied.

We ondersteunen en helpen elkaar, zodat u altijd zeker bent van een evidence based  aanpak die mikt op de beste resultaten. Deze team spirit is de core van ART. Elke sessie met uw personal trainer of therapeut is een sessie met de kennis van het hele team.

Now it’s personal

Elke personal trainer en (sport)kinesist van ART beschikt uiteraard over de nodige diploma’s en certificaten om zijn of haar job accuraat uit te voeren want de tijd én ons vakgebied staan niet stil. Daarom maken we er een erezaak van om innovatieve en nieuwe technieken op te pikken en te integreren in onze aanpak.

U kunt dus op beide oren slapen. Het team van ART distilleert voor u de meest optimale behandeling of coaching uit een onuitputtelijke waaier aan professionele therapieën en trainingen.

Kom kennismaken met het team van ART – of kies meteen uw eigen therapeut of coach. Bel ons, mail ons of maak uw afspraak online!

CONTACTEER ONS