• Antwerp Rehab & Training

    Training & Coaching

    Personal Training door Antwerp Rehab & Training: precies de motivatie die u zoekt

Uw doel, ons doel

Mist u de motivatie of de discipline om uw sportieve ambities waar te maken? Hebt u dat laatste professionele zetje in de rug nodig om uw persoonlijke record te verbreken? Of wilt u fitter, gezonder of slanker door het leven gaan – maar zoekt u iemand om mee aan de kar te trekken?

Ontdek onze Personal Training. En u ontdekt de oplossing.

Welke formule past bij u?

Zoveel mensen, zoveel doelen, zoveel mogelijkheden.

Om precies aan uw verwachtingen te kunnen voldoen, ontwikkelden we een ruim aanbod in personal training. Antwerpen heeft dus de keuze: één-op-één of in kleine groep? Gericht op één doel of liever een complete work-out die echt élk aspect van uw lichaam oppept en traint?

Antwerp Rehab & Training Personal Training

Personal Training (Antwerpen): één-op-één

Niets zo productief als u en uw trainer, oog in oog, met niets anders in het vizier dan úw ambities. U bereikt een maximaal resultaat – op een gezonde, duurzame manier.

Alles begint met een grondige screening. Wat zijn uw sterktes, wat zijn uw mogelijkheden, waar kunt u groeien – en vooral: wat is uw doel? U ontvangt een uniek, persoonlijk trainingsschema, vol afwisselende en creatieve work-outs.

Uw persoonlijke trainer staat u telkens op te wachten en werkt zich samen met u in het zweet. Wilt u thuis nog wat verder trainen? Geen probleem! Neem dan uw trainingsschema – mét instructievideo – mee naar huis.

Al onze prijzen kunnen steeds geraadpleegd worden op de prijzenpagina.

Antwerp Rehab & Training High Performance Training

High Performance Training

Veelzijdigheid is het ordewoord van onze High Performance Training. In deze ontzettend productieve, sport-specifieke trainingen werken we in de breedte. Werkelijk élk facet van uw lichaam wordt getraind.

  • stabiliteit
  • kracht
  • mobiliteit
  • snelheid
  • coördinatie

Al onze prijzen kunnen steeds geraadpleegd worden op de prijzenpagina.

Antwerp Rehab & Training Small Group Training

Small Group Training

Niets beter voor de motivatie dan samen sporten. In onze Small Group Training ontmoet u gelijkgezinden, die aan hetzelfde doel werken als u. Met dezelfde ambities. Met dezelfde coach.

Deze sessies combineren conditie-, kracht-, explosiviteits-, lenigheids- en coördinatietraining met een gezellige en levendige sfeer.

U krijgt professionele ondersteuning bij het uitvoeren van de oefeningen. En geniet van individuele begeleiding op maat van uw specifieke noden – en uiteraard, op het tempo van uw lichaam.

Al onze prijzen kunnen steeds geraadpleegd worden op de prijzenpagina.

Kortom, een full-work-out die van u een completere, sterkere, explosievere sporter maakt. U verhoogt uw performance aanzienlijk, op elk gebied.

Ga voor dat persoonlijke record. Werk tussen de seizoenen aan de verbetering van uw capaciteiten. En schitter de tegenstand naar een hoekje van het veld.

Ontdek onze prijzen op de prijspagina. Meer weten of deelnemen? Contacteer ons!