• Antwerp Rehab & Training Diensten

    Diensten

    Vooruitgang door beweging, met Antwerp Rehab & Training. Hét adres voor sportkinesitherapie en personal training (Antwerpen)

Waar ben je naar op zoek?

U houdt van resultaten? Welkom.

Stilstaan is achteruitgaan. Er is dan ook niets erger voor een sportfanaat dan ter plaatse blijven trappelen. Soms botst u nu eenmaal op uw grenzen – we zijn allemaal mensen, toch? U kampt met blessures of overbelasting. Of bereikt niet de vooruitgang die u voor ogen had.

En dan komt Antwerp Rehab & Training in beeld. Onze aanpak in sportkinesitherapie en personal training zorgt weer voor een heldere focus. En stelt scherp op uw sportieve aspiraties.

Uw ambitie

Onze sportkinesitherapie en personal training injecteert de nodige pit in uw ambities. Traag en gestaag bij herstel. Dynamisch en gretig bij het nastreven van uw persoonlijke doelen.

Het team van ART werkt niet met de natte vinger. Wij hanteren een evidence-based methodologie, die gericht is op haalbare resultaten en meetbare schema’s.

Uw tempo. Uw succes.

U wilt immers een duurzame verbetering zien van uw lichamelijke mogelijkheden of sportieve capaciteiten.

Geen snelle toveroplossingen, maar een stabiele opbouw met sterke effecten op de lange termijn. Daarom geeft uw tempo de cadans aan. Het ritme van uw lichaam bepaalt onze strategie.

En onze strategie versterkt uw succes.

Een gezondere, sterkere en wijzere atleet.

ART ondersteunt u op het gebied van gezondheid, efficiëntie en kennis. Dankzij onze begeleiding wordt u een completere sporter, die met respect voor de grenzen van het eigen lichaam zijn gedroomde resultaten neerzet.

Gezonder

Blessures, overbelasting, spierpijn … We analyseren de oorzaak van uw fysieke klachten en ontwikkelen een herstelplan op maat van uw situatie.

Met behulp van sessies sportkinesitherapie, manuele therapie, postoperatieve revalidatie of dry needling zetten we u op weg naar een volledig herstel.

Sterker

Blijft die ultieme ambitie nét buiten bereik? Wilt u gezonder en fitter worden, maar weet u niet hoe? Wat u ook doet, het lijkt alsof u geen vooruitgang boekt?

ART biedt u professionele personal training aan, ontwikkeld op maat van uw persoonlijke doelstellingen. We combineren motivatie met doelgerichte oefeningen en trainingen, zodat u de vooruitgang bereikt waar u van droomde. Elke sessie wordt uitgevoerd onder het kundige oog van uw eigen personal trainer.

Wijzer

Kennis is de basis voor elke sporter. Niet alleen kennis over het lichaam, maar ook over evenwichtig sporten en haalbare prestatieverbetering.

Daarom zet ART ook in op een preventief luik, met professioneel sportadvies voor atleten die willen excelleren – maar ook voor hobbysporters die veilig en gezond willen sporten.

Hebt u vragen over onze diensten? Stel ze aan ons team! Bel ons, mail ons of maak uw afspraak online!

CONTACTEER ONS